Om sidan

Sittbänk i sig är ganska brett, det finns inte bara en typ av sittbänk att välja mellan och det är egentligen bara fantasin som sätter stopp hur man väljer att använda den. Visst är många modeller framförallt designade eller framtagna för att ha ett specifikt syfte, men det är inget som säger att du inte kan sätta en sovrums sittbänk i t.ex. hallen. Eller varför inte tvärtom?

De senaste tio åren har utbudet av sittbänkar mer eller mindre exploderat. Sittbänken i sig har varit populär i flera hundra år, men på senare år har den även blivit en viktig möbel för de som gillar att inreda. Mycket av populariteten är på grund av att det är en sådan funktionell sittmöbel. Det går inte att ha för många sittplatser eller för mycket förvaringsmöjligheter vilket då gör denna sittmöbel extra eftertraktad.

Brett Utbud

Det finns ett enormt utbud av sittbänkar både inomhus och utomhus, allt från enkla vitmålade sittbänkar till bastanta sittbänkar i massiv ek. Även priserna varierar mycket och det är inte omöjligt att hitta väldigt fina sittbänkar lite över tusenlappen. Så klart finns det också designmöbler att välja mellan från kända svenska formgivare/designers, men dessa kostar också betydligt mer.

Näthandeln har också skapat extra vind i seglen när det kommer till större sortiment, tack vare att dessa butiker ej har något eget lager eller inte behöver lagerföra alla modeller. Så är du ute efter en sittbänk så är det på nätet som du ska kolla då det finns betydligt mer att välja på än i fysiska butiker.

Sittbänk är en av få möbler i hemmet som har två viktiga egenskaper, oftast har en möbel bara en viktig egenskap. Detta gör att sittbänken är betydligt mer funktionell än andra typer av möbler i hemmet, där av det stora intresset.

Länktips

Spana in våra länktips här.

Kommentarer inaktiverade.