Inspiration & Produkttips

Passa på att se våra inspirationsbilder samt produkter vi har valt ut som vi tycker är extra bra.

Sandbacka är en väldigt stilrent sittbänk att ha antingen i sovrummet eller i hallen, med sex lådor blir det en perfekt sitt/förvaringsmöbel. Det finns även andra vita möbler ur Sandbacka-serien som kan vara värt att titta på.

Något som har blivit väldigt populärt idag är sittbänkar med fårskinn/päls. Just denna modellen heter Box och FurnitureBox säljer denna svarta sittbänk för strax över tusenlappen. I och med den fluffiga dynan så blir sittbänken både inbjudande samt ger en varmare stämning.

Det finns inget som säger att en sittbänk i hallen behöver vara stor, ofta räcker det med en ganska liten modell. I detta fallet är det en brun sittbänk med lite lyxigare sittdyna i skinn, i och med den mörka färgen så blir denna sittbänk enkel att inreda med. Förvaringsmöjligheterna med två lådor räcker oftast ganska långt för de flesta.

ConfidentLiving säljer en del sittbänkar från det populära märket Zebra Collection, detta är enligt oss en av de snyggaste ute på marknaden och är av riktig kvalitet. Priset skrämmer nog de flesta men här får man en sittbänk i riktigt bra kvalité, vad sägs som handsydd dyna i ECO-läder.

Kommentarer inaktiverade.